På mitt bord

maj 30, 2016 — Lämna en kommentar

kaffe

Att sitta på en delad office med 16 andra och att vara den där förpackningsdesignern. Har märkt att det lätt betyder att alla produkter som landar på mitt bord automatiskt är gjorda av mej.

Senast i förra veckan kom jag in efter lunchen och fann en sk kollega som visade runt sin familj på vårt kontor – och hon stod vid min plats och höll upp min kaffemjölk som om det var mitt allra finaste verk. Sen hade jag också gjort espressoburken och månne inte mitt tuggummi och mitt läppglans också. Nej nej nej nej.

Har fått fast folk som står och vrider på min halvfulla vattenflaska, och det är inte alls rätt vattenflaska ve och fasa. Och kolleger som efter 2 år här försiktigt kommer fram och frågar om det verkligen är Oivariini i alla mina burkar. Efter 2 år i rumstemperatur? Frågan svarar sej själv.

oivariini

Stay tuned för mer hisnande historier från Se konttori. Och ja, hemligheten i att kunna bälja extra många kaffen på en och samma dag är att göra det väldigt kaffesvagt och ännu mer mjölkstarkt. Se översta bilden.

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s