Utmaningar

juni 7, 2016 — Lämna en kommentar

Min fantastiska kollega* & jag hittade på en utmaning där vi lär oss spagat och att busvissla. Slutklämmen ska bli att vi sitter i spagat och busvisslar samtidigt.

Gick en tre stegs YT-kurs (låter så mycket mer officiellt än att jag kollade på Youtube i tre minuter) om busvissling med två fingrar – och efter mer flås än blås så kan jag faktiskt vissla utav fan nu. Kan stanna upp trafiken på Nylandsgatan med en enda siren om jag så vill. Är dock ej så pop på kontoret för tillfället, hmm.

Det är värre med spagat. YT-kursen är ungefär lika lång för spagat som för busvissel, men jag kommer inte ens till position 1 i spagatkursen. Uppdatering på den fronten är att vänta om 1,5 år tidigast.

Men hej, jag är halvvägs!

 

 

– – –

*samma kollega & jag har även hittat på pausgympan som går ut på att ligga på mage på sin kontorsstol och med lite fart torrsimma genom hela kontoret. Har ej uppnått sin värdiga popularitet ännu.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s