Dagens många

juni 10, 2016 — 2 kommentarer

FullSizeRender-1Inledde starkt med att köpa ett par vandringsskor. Nu brukar jag aldrig räkna upp stuff jag köpt här på bloggen, men den inkommande ritten över Anderna vid årsskiftet får bli ett bra undantag. Har sökt stadiga men lätta skor för äventyret och nu är dessa godingar mina. Som mina goa kompis sade ”vid 36 är det helt okej att investera i ett par bra dojor”.

Det stora äventyret kommer såklart mestadels att ske till hästs, men gissar att jag får gå en hel del till fots också. Därav skorna. Lyckades också fynda ett par minichaps som ryms på skorna och ett par ridbyxor i smutstålig färg (kommer att få ta emot mycket snor & svett).

FullSizeRenderSen rattade jag till landet alldeles ensam. Och alltid lika spännande att gå i matbutiken och för första gången hitta nåt man grovknegat med hela vinter. ”Hej, senast vi sågs var ni på min skärm på jobbet”. Ekenäs K-butik levererade stort. Fick smyga omkring och smygfota lite, vet aldrig hur de gillar att man fotar deras hyllor.

Framme på landet blev vädret plötsligt det finaste så den här bilden knäppte jag på vår terrass.

FullSizeRender-3Sen var det bara att hugga i med stallsjobb. Puman Selma joinade och vi mockade skit med sällan skådad glädje. Sitter alltid bra med fysiskt arbete efter en vecka framför den där skärmen.

FullSizeRender-2Men höjdpinkten kom först nu. Min farbror rattade plötsligt in sin traktor på vår gård och efter lite smicker och tjat från min sida fick jag ratta. Ah, typ det bästa som finns.

IMG_3916Nu är den här tanten så jäkla happy. Dag slut.

2 svar till Dagens många

  1. 

    Vilken lycklig dag!!!! Känner din glädje i tåspetsarna – allt från vandringdoijor, flaskor, skitmockning till traktor! Lycka!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s