Läget

juni 20, 2016 — 5 kommentarer

Bilen står nu i Horsbäck. Killen som tittat på den har med andakt i rösten och på bred västnyländska bett mej vara tacksam för mitt liv. Han har lovat mej utlåtanden som inte talar vackert språk. 

Bilfirman som orsakade min ryska roulette har ringt och beklagat sej blå. Jag har lyssnat tyst och uttalat mej sakligt men nedstämt. Är tydligen inte en irrationell rant-tant i en situation som denna. Är mest less och fundersam. 

Alla andra är på Åland. Jag skulle jobba, gå på ridkurs och njuta av mitt eget sällskap. Att bara rå om mej själv. Går istället omkring och mantrar svordomar blandat med den mest overkliga livsglädjetacksamhetskänsla. 

Tur att jag har min ridkurs. Ingenting rensar huvudet som en runda Polocrosse. 

Stay safe! Så här åker tom Cooper bil efter detta. 

5 svar till Läget

  1. 

    Alltså fy för hela grejen! Tur att du och alla andra har livet i behåll! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s