Gamblern

september 30, 2016 — Lämna en kommentar

Mitt kreditkort kopierades nåttag kring midsommar. Jag levde fullt omedveten om detta fram till mitten av augusti, då den mycket tjocka och extra saftiga räkningen kom. Nån hade nätspelat hela sommaren och köpt stuff från de mest konstiga nätbutiker för närmare 6.000€.

Spärrade kortet, polisanmälde, fyllde i buntvis med papper och lyfte kontanter från ett bankkontor likt en mommo i två veckor tills mitt nya kort kom. Allt fixade sej. Trodde jag.

Visste ni att det går att fortsätta använda ett spärrat kreditkort om summorna är tillräckligt små? Nu när jag fick en ny räkning och synade den extra noga, hittade jag nya transaktioner upp till en dryg vecka efter att kortet spärrats. 

Kreditkortsbolaget tyckte jag verkade fullt normal som nätspelat för gigantsummor hela semestern. Så sen tyckte de jag bara fortsatte vara normal då jag fortsatte spela på mitt redan spärrade kort. 

Man hör ju om folk som blir uppringda av kreditbolaget så fort de shoppar nåt ens lite avvikande på sina kreditkort. Men jag får gott vara en spel-o-holic. Det är lugnt.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s