Hål

oktober 30, 2016 — Lämna en kommentar

Ajo, en till minirapport. Kalle (hästen) misstog mitt finger för en morot idag. Han lyckades främst lossa det han trodde var skal, men som visade sej vara alla mina hudlager. I stundens hetta blev jag så arg att jag lekande lätt hade bitit tillbaka, men drog mej sen morrande tillbaka för att syna mina blodiga slamsor under handsken. 

Thank högre makt för den handsken. Vem vet vad som försvunnit in i den glupska jäveln annars. Ligger nu i sängen med en liten yta av blottat människokött och försöker lufta det friskt. Kommer att vakna till att fingret fastnat i lakanet. 

Fräsch rapport slut. 

En passande bild hur jag lekte fladdermus på vår Halloween-fest igår. Om jag vittrat mitt blodiga hål då hade jag nog slukat mej själv. 

Där, på handen just ovanför glasögonen, fattas idag nästan ett finger. Nånej, men lite läskigt och naket ser det nog ut. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s