Stay close(d)

december 1, 2016 — 2 kommentarer

Imorse när jag (för en kort stund) hade lite flow, löste jag en av mina stora störpunkter i vardagen. Byxor i stumpmodell har oftas en dragkedja nere i bunten och på vissa byxor går denna dragkedja hela tiden upp. Speciellt med stövletter eller andra ankelhöga skor. Gör mej galen. 

Så nu har jag superlimmat dragkedjorna. Slutna för evigt. Låsta och utan nyckel. Återstår att se om detta är ett tips eller en stark varning. Om jag ikväll är lite lyckligare, eller om jag går i samma byxor livet ut. 

H. hon som kanske limmade in sej i brallorna

2 svar till Stay close(d)

 1. 

  Ha ha. Har en gång stansat ihop klänning på min syster(vem annars)

  Gilla

  • 

   Sjukt bra! Jag har också stansat byxor och har ännu också en favvokkänning som sitter bäst med en säkerhetsnål under ena armen. Och superlim i byxbuntarna visade sej vara värsta McGyver-tricket!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s