Imorgon

december 26, 2016 — Lämna en kommentar

När man lägger in ett extra kol av nervositet för att hållas under 18kg i packning, så landar man på 13kg vid första vägningen. Nu kan jag kasta in fler ombyten av kläder och några bekvämligheter, fest. 

Gissar på duschmöjlighet ännu 28.12, efter det lär jag duscha på nästa års sida nåttag kring  5.1. Känns mycket frigörande att packa för en dylik resa, nu gäller verkligen inte the looks eller matchy matchy. Bara varm om rumpan, bekväma skor, kikaren runt halsen och en bunt wet vipes.

Kidsen skrattar extra mkt åt tanken att jag är toalettlös i över en vecka. Därav det där kisitältet som jag svamlat om. Ska ännu ge er bildbevis innan jag drar, men först en sista julmiddag i krinolin. Det är nog inte riktigt som ni tror.

Kontrasterna är stora, liksom känslorna. Imorgon drar jag iväg på det riktigt stora äventyret. Vi hörs ännu en gång före det.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s