Olika form av galenskap

januari 19, 2017 — Lämna en kommentar

Reaktionen under resan på att jag, en gift tvåbarnsmor, reste utan min familj tvärs över jordklotet för att förverkliga en dröm – totalknas. Reaktionen på att jag lade mej ner i den iskalla floden efter åtta timmar i sadeln – huvudlöst. Reaktionen på att jag ingående ville studera getstyckning och gärna hjälpa till – knäppgök.  

Men det var inget jämfört med min förfrågan efter en butik med fotbollsutrustning, vi var ju i Argentina. Jag preciserade ännu: fotbollsutrustning för tjejer. Otänkbart konstigt och enastående knäppt, fotboll är för killar.Våra kids blev mycket nöjda!

Sen går det knappt att beskriva diskussionen jag hade med åtta jenkkare i Cordoba. De var Trump-anhängare från Texas som åkt på sin första utlandsresa för att skjuta fåglar medan deras fruar hade ”ledigt” från att sköta om dem. 

Min reaktion? Ett tyst avfärdande av gubbsjuka stöddar, en extra whiskey och ett högljutt OMG så fort jag låst in mej på mitt eget rum. På grund av stor skillnad i fysik och gubbarnas mängd vs mej, svalde jag mitt girl power-brandtal. Huhhu. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s