Snor och fiskluktande is

januari 23, 2017 — Lämna en kommentar

Som en riktigt god företagare fick jag värsta sjukan på fredag eftermiddag. Bye bye soligt vinterveckoslut och kul program, istället pyjamas, upphöjd säng och Netflix. Och så tillräckligt okej på måndag morgon för att börja jobba igen. Skolboksexemplar.

Såna här bilder hittas ofta i min telefon, straffet för att jag somnat på soffan. Alla galna selfies som också uppenbarar sej är tyvärr censurerade. Tack bara, familjen.

Idag har jag ordnat photoshoot för mina björksavsflaskor. Min jakt på is inför shooten slutade med is från Stockas fiskdisk, fick heligt lova att vi inte skulle dricka den. Så ni kan tänka er hur det luktade.. men vad gör man inte för lite snygga pics. 

De riktiga bilderna kan jag visa senare, den här är bara mitt knäppande back stage. 

Mitt i isjakten hittade jag dessa på Stocka. De har så bra täckning på mina produkter, tror nästan allt jag nånsin gjort finns på Herkkun (minus alkoholen). Bra pick me up om jag känner nedstämdhet, som tex efter en snorhelg deluxe. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s