Outfits från veckan

februari 24, 2017 — Lämna en kommentar


  

     

Här står jag i en stuga på Himos, iklädd ninjasto (kerrasto + ninjadräkt blir ninjasto) och känner doften av tvättmedel från Cordobahotellet. Bra påminnelse av att jag ska blogga om mitt äventyr över Anderna (som slutade på ett hotell i Cordoba som fick tvätta alla mina kläder, inklusive då denna ninjasto av ylle). 

  

  

På ninjaston har jag här klätt en skidjacka som i folkmun kallas för berlinermunken, står nu på toppen av Himos. Så här såg jag ut i fem dagar. Under mej har jag ett par skidor av märket Prisma. Nånej, men vår snart 10-åring insåg att Fisher och Prisma har pricklikadan logo. Oho. 

  

Sen fick jag byta skepnad totalt för ett mindre kul program, begravning. Svart, spets,hårknut och allvarsam blick. 

Nu har jag bloggat fäshön för familjetant över ett sportlov, nästa inlägg blir Anderna. Hejhej.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s