På radion

mars 26, 2017 — 5 kommentarer

Jag håller nästan mitt löfte om att nästa inlägg är Anderna, det går nämligen att läsa om här. Eller att lyssna till min röst här (ännu en tid). Det var underbara Hannah som intervjuade. Såå avslappnat att prata med henne, ingen skillnad om det är direktsänt i radio eller privat soffhäng. 

Men ska hålla mitt ursprungliga löfte med att blogga om äventyrer. Bara jag hittar ett hål nånstans som jag inte behöver fylla med praliner eller egen tid. Är så rysligt upp i varv sen några veckor tillbaka, måste hitta lite zen nånstans. Det har hänt oceaner av saker, igen. 

5 svar till På radion

  1. 

    Så häftigt alltså! Men måste erkänna att jag lite irriterar mig på att det betonas att du är en 2-barnsmamma. Skulle en man som gjort samma sak få samma epitet?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s